Erdélyi Napok január 21-től!

Dátum: 2017. január 7.
Erdélyi Napok január 21-től!

Kedves Vendégeink!

Január 21, szombattól Erdély közkedvelt finomságaival várunk Benneteket. Ha nagyobb társasággal jöttök, a legjobb választás a 2 (vagy több) személyes Fatányéros! A levesek közül kóstoljátok meg a Csorba levest, de a Hideg disznótoros tál Gogossal is kitűnő választás, ha inkább előételt szeretnétek.

Séfünk, Csánki István olyan erdéliy autentikus ételekkel készül még, mint a Fuszulykás tokány puliszkával, a Lucskos káposzta lapon pirított füstölt pecsenyével vagy a képen látható Mititei fokhagymakrémmel. A Mititei háromféle húsból készül, majd hosszú csík formájúra gyúrják össze fűszerekkel mielőtt a grillre kerül. A teljes Erdélyi Napok kínálatot megnézhetitek ITT!

Desszertnek az Angyalbügyürű hecsedlilekvárral a legjobb választás!

Foglaljatok asztalt ITT!