Hírek

Borvacsora a somlói Fekete Pincével október 6-án!

Dátum: 2016. szeptember 22.
Tudtad, hogy van olyan fehér bor hazánkban, melyet 3-4 évig érlelnek? Igen! A Fekete Béla bácsi nevével fémjelzett pince a Somlói Borvidék egyik legérdekesebb borait készíti az ínyenceknek, így Nektek is! Bővebben ...
Esküvőkóstolót tartunk október 8-án!

Dátum: 2016. szeptember 22.
Figyelem! 2016.október 8-án szombaton 11:00 – 14:00 óra között ESKÜVŐKÓSTOLGATÓ rendezvényt tartunk éttermünkben, ahová szeretettel várjuk Önöket! Az asztalokat más és más dekorációval díszítjük fel, megkóstolhatják esküvői ajánlatunk különféle fogásait. Találkozhatnak az étterem konyhafőnökével, üzletvezetőjével. Bővebben ...
Szüreti ételek a konyhafőnök ajánlatán!

Dátum: 2016. szeptember 21.
Kóstoltad már legújabb ételeinket séfünk, Csánki István ajánlatáról? Itt vannak a slágerek: Grillezett oldalas rózsabarack salsával, Konfitált marhapofa, Gyömbéres-lime-os fogas, és még sok kedvenc. Gyere és ízleld meg őket! Kattints ide!
Grill ételek a kertben!

Dátum: 2016. július 15.
Figyelem! Nálunk is javában folyik a grill szezon! Kóstold meg az Érlelt sertéstarját, a Cevapcicit házi ajvárral, vagy a frissen grillezett fogast! Ágotánk új desszertekkel is készült! Már most sláger a Rákóczi túrós pohárban, de nagy esélyes a rendelésre sütött Meggyes morzsa süti (crumble) is! Bővebben...
Tippelj, szurkolj, NYERJ!

Dátum: 2016. június 16.
Haverok, foci és sör – Te csak gyere el, a többit mi biztosítjuk! Süthet a nap, eshet az eső, az EB-t nézni kell. Haverokkal vagy egyedül, sörrel a kézben egy ízletes EB menüvel (Bivalygulyás és Házi meleg almás pite). Mi adjuk a nagy LCD TV-t, a kézműves sört, vagy ha azt kívánod a frissítő fröccsöt, csak válaszd ki kedvenc ételed és örülj együtt a góloknak a focirajongó személyzettel. Bővebben ...
IDŐPONTVÁLTOZÁS! NYÁRINDÍTÓ KERTNYITÓ PARTY MÁJUS 27-én!

Dátum: 2016. május 6.
Mozdulj ki a 4 fal közül és találkozzunk egy felejthetetlen nyár esti gasztro-kalandon a Jardinette 15. születésnapján! AMIT AZ ASZTALODRA TERÍTÜNK: Grillen készült nyárízű ételek, a híres etyeki Haraszthy pincészet friss borai, különleges kézműves sörök és Ágota házi sütije. Bővebben ...
Spárgára fel!

Dátum: 2016. április 15.
A francia filmekben egész évben látható, hazánkban azonban csak tavasszal jelenik meg az édeskés illatú spárga. Az egészségesen táplálkozó közönségnek nem újdonság, hogy a spárga kalóriaszegény étel, nem tartalmaz zsírt és koleszterint, viszont magas a rosttartalma és enyhe vízhajtó hatása van. A mesterszakácsok keze alatt megszülető spárga ételek az íz élvező gasztro-közönség nagy tavaszi kedvencei. Bővebben ...
Tavasz séfajánlatunk március 19.-től

Dátum: 2016. március 18.
A hónap séf ajánlata megint különleges betekintést enged a magyar és a francia konyha különbözően ízletes gasztronómiájába. Magyar vadász hagyományokat idéző tárkonyos nyúlleves vagy vadas nyúlcomb, vagy a tavasz illatával fűszerezett vajas bébicékla, burgonytorta és medvehagymás rizottó is kóstolható a hónapban. A szenvedélyes francia konyha a tavasz üdeségével hívogatja az új ízekre áhítozókat. Bővebben ...
Tedd emlékezetessé egy szalaggal!

Dátum: 2015. november 17.
A Jardinette-ben Valentin-napon egy régi hagyomány indult új útra: szalaggal kötöttük össze a szerető szíveket és a szélben színesen lobogó emléket állítottunk a szeretetnek. A szeretet nem csak 1 napon, hanem az év minden napján ünneplést érdemel. Mondd el Te is egy szalaggal, hogy mit érzel. Születésnap, névnap, évforduló – mind egy-egy szalagot kíván! Kérd a szalagod a Jardinette-ben és öntsd szavakba érzéseid!  
Egy csipetnyi francia íz világ

Dátum: 2015. november 4.
Aki gasztronómiai élményt keres, túl a borok és sajtok világán, itt is, mint Franciaország többi régiójában, nem marad étlen-szomjan. Nincs olyan gasztro-utazó, aki a Champagne szóra ne kapná fel fejét. Az asszociáció itt testet ölt: Champagne-Ardenne kihagyhatatlan célállomás a bor- és pezsgőkedvelők számára. Az Avenue de Champagne-on tett kellemes séta a pezsgő készítés minden titkáról lerántja a leplet. És ha elfáradt a test a fizikai kihívásokban, adjuk át magunkat a gasztronómia csábításának Bővebben ...
Facebook és Foursquare

Dátum: 2015. október 7.
Legyen a barátunk Facebookon és jelentkezzen be tőlünk a Foursquare-be is! Bővebben ...