Megújult étlap és séfajánlat!

Dátum: 2017. augusztus 31.
Megújult étlap és séfajánlat!

Kedves Vendégeink!

Az indián nyárra készülve, megújult étlapunkat és séfajánlatunkat ajánlom figyelmükbe, mely a szép őszi napokat, kertünkben elfogyasztott ebéddel-vacsorával  teszi felejthetetlenné.

Egy kis ízelítő a megújult kínálatból:

Rostonsült libamáj fleur bleue burgonyával, diós sajtkrémmel

libamáj serpenyőben sütve, Tokaji borral párolva sült almakarikával, fleur bleue burgonya chipsszel pirított diós sajtkrémmel tálalva

Húsleves kendermagos kakasból mini grízgombóccal

Kakasból főzött húsleves, kakashússal, sárgarépa metélttel, grízgombóccal piros fazékban tálalva

Bivalygulyás

Bivalynyakból készített hagyományos gulyásleves, csipetke nélkül. A bivalynyak Szomor Farmról érkezik.

Boeuf Bourgignon marhapofából

Zöldségekkel sok vörösborban párolt marhapofa piros lábasban tálalva

Nyúlcomb vadasan knédlivel

Házi nyúlcombból hagyományosan elkészített vadas, gyengébb pikáns ízesítéssel, párolt knédlivel.

Rozé kacsamell kókusztejes céklapürével

Sous vide kacsamell kérgesítve, sült-főtt céklából és kókusztejből készített pürével tálalva.

Kamut saláta bébi spenóttal, céklával, csicseriborsóval, fetasajttal

Főtt Kamutból/ős búza/, csicseriborsóból készített saláta, reszelt céklával, friss bébi spenóttal és fetasajttal.

Jardinette paleo süti

Szezámlisztből és karob-ból/Szentjánoskenyérmag örlemény/készített sütemény, nyírfacukorral ízesítve.  (Étlapunk új paleo ételekkel gazdagodott).

Jó étvágyat!