Rendezvényhelyszín

Közeleg a születésnap? Esetleg a keresztelő? Megbízható helyszínt és profi lebonyolítást keres egy családi eseményhez? Ha cége partnereit szeretné megvendégelni vagy munkatársait egy különleges parti során meglepni, a válasz: Jardinette! HOGY MIÉRT?

Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező séfünk a garancia, hogy olyan ételeket varázsolunk az asztalára, melyekkel maximálisan elégedett lesz. Értékesítő és üzletvezető kollegánk garantálja, hogy a kiváló minőség mellé profi lebonyolítás és kedvező ár kapcsolódik.

 

Családi és céges rendezvényekA Jardinette rendkívül sokrétű rendezvényhelyszín Budapest kertvárosában, amely amellett, hogy mindent megtesz a’la carte vendégei minél magasabb színvonalú kiszolgálásáért, kiváló lehetőség vállalati és családi rendezvényekhez, ünneplésekhez.

Az étterem belső termeiben összesen maximálisan 130 főt tudunk leültetni.

 

A több mint 100 éves étterem patinás kőépületében 50, a 2001-ben épült tiszta üveg télikertben pedig 80 fő tud helyet foglalni.

A Jardinette étterem nem egy mindennapi rendezvényhelyszín Budapest kertvárosában, nevét gyönyörű gesztenyefás kertjéről kapta, ahol további 70 fő foglalhat helyet élvezve a természet üde látványát tavasztól őszig.

Hátsó kis udvarunkon sportesemények TV közvetítéseit kísérhetik figyelemmel vagy vállalatok, baráti társaságok számára rendezett közös főzőtanfolyamokat, az ún. Team-Cooking szolgáltatásunkat vehetik igénybe.

Nem feledkezhetünk meg az étterem borospincéjéről sem, hiszen nem akad minden sarkon ilyen rendezvényhelyszín Budapest szívében. A Jardinette kis rusztikus pincéjében 15 fő foglalhat helyet, itt nagyobb rendezvények előtt bor- pálinka- vagy sajtkóstolót szervezünk az Önök vendégei részére.

Ha különleges rendezvényt szeretne, mint például faszenes pisztrángsütés a kertben, együtt főzés barátokkal, kollegákkal, ügyfelekkel a Jardinette professzionális konyhájában vagy bor-, koktél- és kávétanfolyam kóstolóval egybekötve, ne hezitáljon, kérjen ajánlatot most!

Kérje ajánlatunkat!

Telefonon: +36 1 / 248 1652
E-mailen: info@jardinette.hu