2023. február 23. 18.30
Early bird jegyár 2023. február 16-ig!
A steak a húsok királynője, a whisky az italok királya!
Ezeket ötvöztük egy olyan egyedülálló esten, mint ami lesz február 23-án a Jardinette-ben!
A húsrajongóknak olyan különleges darabokat szolgálunk fel, mint az Omaha Chuck Flap, Dél-Amerikai Picanha, mellé például Bulleit Kentucky Bourbon-t, Johnnie Walker-t kortyolhatsz.
Hatfogásos vacsorára invitálunk, amelyhez a világbajnok húsok a Hússzabóság Hegyvidékből érkeznek.
Miközben elfogyasztjuk, Gulyás Csaba (a Diageo-Zwack szakembere) párlatszakértővel kóstoljuk végig az italsort, aki sok kulisszatitokkal ismertet meg Benneteket.
MENÜ
Amuche: Bélszín tatár, savanyított retek, vízitorma
Főétel #1: Omaha Chuck Flap, zeller gratin, mentás jus
Főétel #2: USDA Prime Flat iron, daikon saláta, párlatos jus
Főétel #3: Dél-Amerikai Picanha, gyökérzöldséges rétes, diós jus
Főétel #4: Angus Rib eye, édesburgonya püré, grill zöldség, rózsaborsos jus
Desszert: Egy férfi illata (whisky-s, barnasörös mousse, amely mellé Zacapa 23 rumot szolgálunk fel.)
Kóstolásra kínált italok:
Bulleit Kentucky Bourbon meglepetés koktél, Talisker, Singleton
Johnnie Walker Sherry Cask Finish, Johnnie Walker Gold, Zacapa 23
Belépő előre vásárlással vagy a helyszínen váltható meg előzetesen.
Jegyvásárlás az alábbi gomb segítségével.
Amennyiben bármi kérdése felmerül jegyvásárlás közben, kérjük hívja Alexy Renátát a +36709479966 számon.
EARLY BIRD ÁR 2023. február 16-ig: 25.990 +12,5% felszolgálási díj
„NORMÁL” ÁR: 27.990 +12,5% felszolgálási díj