MEGHITT

családi események

A Jardinette kiváló helyszíne meghitt családi eseményeknek, amikor vendégeinknek különleges élményt kínálunk.

Legyen szó baráti összejövetelről,  születésnapról, évfordulóról, keresztelőről, vagy akár családi vacsoráról, a Jardinette minden alkalomra ideális választás.     Volt már nálunk leánybúcsú, legénybúcsú és más hasonló esemény is.

Különlegességünk abban rejlik, hogy vendégeink több különböző helyszínen is élvezhetik ételeinket és hangulatunkat. Gesztenyefás kertünk egy varázslatos oázis, ahol az egész család együtt élvezheti az étkezést a természet közelségében. A friss levegő és a nyugodt környezet garantáltan hozzájárul az esemény kellemes hangulatához.

Zárt, hűthető és fűthető télikertünk vendégeink egyik kedvence, amely ideális választás az időjárás változékonysága során is. A természetes fényáradat, a zöld növények és a hangulatosan modern környezet eleganciája biztosítja a kellemes és meghitt atmoszférát.

Kőépületünk és borospincénk még további lehetőséget biztosítanak a változatos családi eseményekre.

ALAPÉRTÉKEINK

A csapatunkra vagyunk a legbüszkébbek. Konyhánkon rutinos, összeszokott kollégák felelnek a sztenderd magas minőségért, az egyedi igényektől sem ijednek meg. Felszolgálóink vidám, összeszokott, munkájukra igényes csapatot alkotnak, nyitottak vendégeink különleges igényeire is.

A Jardinette egyik legfőbb értéke a kert és a télikert vendégeink visszajelzései alapján, mely megalapozza az étterem bensőséges és családias hangulatát. 

Az elmúlt több, mint húsz év alatt sok termelővel, minőségi beszállítóval ismerkedtünk meg, akik termékeire alapozva magas minőségű saját kínálatot fejlesztettünk ki vendégeink számára. Példák: kisüzemi sör Etyekről, frissen pörkölt kávé Dél-Budáról, saját szűrt víz, saját koktélok, limonádék. Az étterem cukrászatán készülnek tortáink, desszertjeink házi vagy családi receptek alapján.

Nemcsak a helyszínekben rejlik különlegességünk, hanem gasztronómiai kínálatunkban is. Szakácsaink gondosan válogatott alapanyagokból készítik ételeinket, hogy felejthetetlen ízélményt nyújtsanak vendégeinknek. Az ételkínálatunk széles skáláját kínáljuk, figyelembe véve az egyedi igényeket és diétás előírásokat is.

Konyhánkat a modern és egyben tradicionális, szezonális helyi ételek jellemzik, étel és ital kínálatunkat törekszünk helyi és családi vállalkozások termékeire alapozni.

Termeink

Hatalmas gesztenyefákkal ölelt kert, vintage stílusú télikert, 150 éves kőépület és boros pince vár Benneteket!

Kőépület

Befogadóképesség: 40-60 fő

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés

Télikert

Befogadóképesség: 120 fő (télikert+kőépület)

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés / körasztal / U alak

Gesztenyefás kert

Befogadóképesség: 80 fő

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés

Galéria

Ajánlatkérés családi eseményre

?