Meghitt

családi események

a Jardinette-ben

Meghitt családi események helyszíne vagyunk, ahol vendégeinknek különleges élményt kínálunk.

Legyen szó egy baráti összejövetelről, egy születésnapi buliról vagy akár egy családi vacsoráról, a Jardinette minden alkalomra ideális választás.

Különlegességünk abban rejlik, hogy vendégeink több különböző helyszínen is élvezhetik ételeinket és hangulatunkat. A gesztenyefás kertünk egy varázslatos hely, ahol családoddal együtt élvezheted az étkezést a természet közelségében. A friss levegő és a nyugodt környezet garantáltan hozzájárulnak az esemény kellemes hangulatához.

A zárt télikertünk egy másik lehetőség, amely ideális választás az időjárás esetleges változékonysága esetén. A természetes fényáradat, a zöld növények és a modern környezet eleganciája biztosítja a kényelmes és meghitt atmoszférát.

Kőépületünk, és borospincénk még további lehetőséget biztosítanak a változatos családi eseményekre.

Alapértékeink

A csapatunkra vagyunk a legbüszkébbek. Konyhánkon rutinos, összeszokott kollégák felelnek a sztenderd magas minőségért, az egyedi igényektől sem ijednek meg. Felszolgálóink vidám, összeszokott, munkájukra igényes csapatot alkotnak, nyitottak.

A Jardinette egyik legfőbb értéke a kert és a télikert vendégeink visszajelzései alapján, mely megalapozza az étterem bensőséges és családias hangulatát.

Az elmúlt több, mint húsz év alatt sok termelővel, minőségi beszállítóval ismerkedtünk meg, akik termékeire alapozva magas minőségű saját kínálatot fejlesztettünk ki vendégeink számára. Példák: kisüzemi sör Etyekről, frissen pörkölt kávé Dél-Budáról, saját szűrt víz.

Nemcsak a helyszínekben rejlik különlegességünk, hanem a gasztronómiai kínálatunkban is. Szakácsaink gondosan válogatott alapanyagokból készítik ételeinket, hogy felejthetetlen ízélményt nyújtsanak vendégeinknek. Az ételkínálatunk széles skáláját kínáljuk, figyelembe véve az egyedi igényeket és diétás előírásokat is.

Konyhánkat a modern és egyben tradicionális, szezonális helyi ételek jellemzik, étel és ital kínálatunkat törekszünk helyi és családi vállalkozások termékeire alapozni.

Termeink

Hatalmas gesztenyefákkal ölelt kert, vintage stílusú télikert, 150 éves kőépület és boros pince vár Benneteket!

Kőépület

Befogadóképesség: 40-60 fő

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés

Télikert

Befogadóképesség: 120 fő (télikert+kőépület)

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés / körasztal / U alak

Gesztenyefás kert

Befogadóképesség: 80 fő

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés

Galéria

Ajánlatkérés családi eseményre