Miért épp a Jardinette?

Ha kicsit távol akarunk lenni a város zajától, de mégis Budapest belvárosától 10-15 percnyi busztávolságra, a Jardinette kiváló választás. Különlegességét az adja, hogy egész évben biztosítja a kerti ősfás környezetet és az ezzel járó páratlan hangulatot. Mindezt laza, nem feszengős stílusban. Séfünk konyhájában jól megférnek a klasszikus budai fogások és az aktuális szezon friss alapanyagaiból készült ételek is. A kert mellett a Jardinette éke a hangulatosan berendezett télikert, melynek ezer arca mindig az adott eseményhez igazodik.

20 éve tartanak vendégeink rendezvényeket nálunk. Életük legcsodálatosabb pillanatait osztják meg velünk és bízzák ránk a szervezés, felszolgálás és persze a legízletesebb kedvenc ételeik elkészítésének örömteli feladatát. Nagyon szeretjük és minden pillanatát élvezzük velük együtt.

Céges rendezvények a télikertben! Bérelj télikertet cégednek!
Céges rendezvényekre, évértékelőkre, megbeszélésekre, tréningek megtartására napsütéses télikertünk kibérelhető. Tágas terek maximum 100 fő elhelyezésére, természetes fény, jól szellőző, üvegfalú helyiség technikai felszereltséggel.

Hétköznapokon reggel 8 órától igénybe vehető! Érdeklődni telefonon vagy az ertekesites@jardinette.hu címen!

Feledhetetlen

ESKÜVŐ

Az esküvő a közös élet egyik legemlékezetesebb napja. Nem mindegy, hol tartjátok, és az sem, hogy milyen csapat áll a színfalak mögött. Mi a Jardinette-nél mindent megteszünk azért, hogy a minket választó párok tökéletes környezetben mondhassák ki a boldogító igent. Éttermünk 120 főig ideális rendezvényhelyszín, árnyas gesztenyefás kertünk mellett a fűtött-hűtött téli kertünk is rendelkezésetekre áll egész évben, így akár a hidegebb hónapokban is különleges környezetet tudunk biztosítani a szintén különleges alkalomhoz. Tapasztalt Séfünk az igények szerint állítja össze a menüsort, ami mellé széles körű italkínálatunkból választhatjátok ki a legmegfelelőbb kísérőket.

Vidám

CSALÁDI ÜNNEPEK

Ünnepelj a családdal a Jardinette-ben! Gyönyörű kert hatalmas gesztenyefákkal, kedves és barátságos felszolgálók, mennyei ételek: már csak Te és a hozzád közelállók hiányoznak ahhoz, hogy teljes legyen az ünneplés. Legyen kisebb, vagy nagyobb társaság, szívesen látunk titeket! Tíznél több fő esetén Séfünk különleges menüsort állít össze. Ha a családi esemény keresztelő, születésnap, házassági évforduló, esetleg leánybúcsú vagy legénybúcsú, szívesen adunk ötleteket, mivel tudják emlékezetessé tenni ezt a napot. Tortát szeretnél az eseményhez? A Jardinette cukrászata szívesen elkészíti desszert kínálatunk bármelyik tortáját 8, 12, 16 fő vagy egyedi nagyobb méretben. Kérd ajánlatunkat!

Hangulatos

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Gyere, és élvezd partnereiddel a különleges hangulatot, ebben a Budapest szívében egyedülálló, gesztenyefákkal övezett oázisban, amit a Jardinette Kertvendéglő jelent! A sokoldalú étteremkomplexum összesen 200 ülőhellyel rendelkezik. Ebből 130 található a belső termekben: 50 fő a százéves étterem patinás kőépületében, további 80 pedig a hangulatos üveg télikertben foglalhat helyet és 15-20 fő a borospincében. Emellett további 70 fő az étterem nevét adó gyönyörű gesztenyefás kertjében foglalhat helyet.

});