Miért épp a Jardinette?

Ha kicsit távol akarunk lenni a város zajától, de mégis Budapest belvárosától 10-15 percnyi busztávolságra, a Jardinette kiváló választás. Különlegességét az adja, hogy egész évben biztosítja a kerti ősfás környezetet és az ezzel járó páratlan hangulatot. Mindezt laza, nem feszengős stílusban. Séfünk konyhájában jól megférnek a klasszikus budai fogások és az aktuális szezon friss alapanyagaiból készült ételek is. A kert mellett a Jardinette éke a hangulatosan berendezett télikert, melynek ezer arca mindig az adott eseményhez igazodik.

20 éve tartanak vendégeink rendezvényeket nálunk. Életük legcsodálatosabb pillanatait osztják meg velünk és bízzák ránk a szervezés, felszolgálás és persze a legízletesebb kedvenc ételeik elkészítésének örömteli feladatát. Nagyon szeretjük és minden pillanatát élvezzük velük együtt.

Céges rendezvények a télikertben! Bérelj télikertet cégednek!
Céges rendezvényekre, évértékelőkre, megbeszélésekre, tréningek megtartására napsütéses télikertünk kibérelhető. Tágas terek maximum 100 fő elhelyezésére, természetes fény, jól szellőző, üvegfalú helyiség technikai felszereltséggel.

Hétköznapokon reggel 8 órától igénybe vehető! Érdeklődni telefonon vagy az ertekesites@jardinette.hu címen!

Feledhetetlen

ESKÜVŐ

Az esküvő a közös élet egyik legemlékezetesebb napja. Nem mindegy, hol tartjátok, és az sem, hogy milyen csapat áll a színfalak mögött. Mi a Jardinette-nél mindent megteszünk azért, hogy a minket választó párok tökéletes környezetben mondhassák ki a boldogító igent. Éttermünk 120 főig ideális rendezvényhelyszín, árnyas gesztenyefás kertünk mellett a fűtött-hűtött téli kertünk is rendelkezésetekre áll egész évben, így akár a hidegebb hónapokban is különleges környezetet tudunk biztosítani a szintén különleges alkalomhoz. Tapasztalt Séfünk az igények szerint állítja össze a menüsort, ami mellé széles körű italkínálatunkból választhatjátok ki a legmegfelelőbb kísérőket.

Vidám

CSALÁDI ÜNNEPEK

Ünnepelj a családdal a Jardinette-ben! Gyönyörű kert hatalmas gesztenyefákkal, kedves és barátságos felszolgálók, mennyei ételek: már csak Te és a hozzád közelállók hiányoznak ahhoz, hogy teljes legyen az ünneplés. Legyen kisebb, vagy nagyobb társaság, szívesen látunk titeket! Tíznél több fő esetén Séfünk különleges menüsort állít össze. Ha a családi esemény keresztelő, születésnap, házassági évforduló, esetleg leánybúcsú vagy legénybúcsú, szívesen adunk ötleteket, mivel tudják emlékezetessé tenni ezt a napot. Tortát szeretnél az eseményhez? A Jardinette cukrászata szívesen elkészíti desszert kínálatunk bármelyik tortáját 8, 12, 16 fő vagy egyedi nagyobb méretben. Kérd ajánlatunkat!

Hangulatos

CÉGES RENDEZVÉNYEK

FIGYELEM! RÉSZLETES INFORMÁCIÓK ÉS KÍNÁLAT MEGTEKINTÉSÉÉRT LÉPJ TOVÁBB LENT!

Gyere, és élvezd partnereiddel a különleges hangulatot, ebben a Budapest szívében egyedülálló, gesztenyefákkal övezett oázisban, amit a Jardinette Kertvendéglő jelent! A sokoldalú étteremkomplexum összesen 200 ülőhellyel rendelkezik. Ebből 130 található a belső termekben: 50 fő a százéves étterem patinás kőépületében, további 80 pedig a hangulatos üveg télikertben foglalhat helyet és 15-20 fő a borospincében. Emellett további 70 fő az étterem nevét adó gyönyörű gesztenyefás kertjében foglalhat helyet.

Cookie Settings