2023. október 19. 19.00

A Jardinette Gasztroklub bemutatja: Sörvacsora a Belga Sörmesterrel
A belga sörkultúra és a budai gasztronómia exkluzív találkozása

Ismét gasztronómiai ínyenc estre invitálunk!
A klasszikus belga sörök ikonikus darabjait és az év legjobbjának ítélt meggyes sört is megkóstolhatod egy estén egy igazi kulináris élménnyel karöltve.
A söröket a Belga Sörmester hozza el nekünk és Tamáska Márton mutatja be izgalmas történetekkel fűszerezve.
A sörök mellé Kisdaróczi Tamás, a Jardinette Séfje párosított ételeket.

MENÜSOR:
Leveles saláta | citrusos karotta | savanyított zöldalma | pirított dió | pecorino
St. Bernardus Wit – 5,5% belga apátsági búzasör (witbier)

Füstölt fokhagymakrémleves | bazsalikomos jércegombóc
Pauwel Kwak Blonde – 7,4% belga blonde ale

Sertésszűz tekercs | zsálya | bacon | zöldségszalma | jus
Westmalle Tripel – 9,5% trappista tripel

BBQ angus chuck roll | édesburgonya chips | coleslaw
La Trappe Quadrupel – 10% Trappista quadrupel

Bourbon mascarpone krém | karamellás csokoládé | mandulás morzsa
Petrus Red – 8,5% tölgyfahordóban érlelt erős meggyes ale

Az est ára: 21.500 Ft + 12.5% felszolgálási díj / fő

BELÉPŐ VÁSÁRLÁSA AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA ELŐZETESEN LEHETSÉGES!

21 500 Ft

3 készleten

Kategóriák: ,

Ételek Kisdaróczi Tamás Séftől:

Színes cékla carpaccio | kecskesajthab G

Baconos BBQ húsgolyó | vörösbabpüré G,L

Tagliatelle al cinghiale BBQ csirkecomb | zeller gratin G

Citrom tarte | málna coulis

(G: gluténmentes, L: laktózmentes)

Az ételekhez rendre párosított italok az Opera Gin Márkanagykövetétől:

Opera Gin and Tonic (Opera Gin, Prémium Tonic)

Ginger Dickey (Opera Gin, Prémium Gyömbérsör, lime, Angostura Bitter, Alma Cordial)

Last Whisper (Opera Gin, Green Chartreuse, Lixardo Maraschino, lime)

Operoni (Opera Gin, Campari, Martini Ambrato)

Olympus Ambrosia (Opera Gin, tehéntúró, kefír, kókusztej, tejsav, matcha tea, cukor, lime)

Az eseményre a belépő ára: 20.900 Ft + 12.5 % felszolgálási díj.

Belépőjegy online, előzetesen váltható meg weboldalunkon.

Cookie Settings