Húsvéti ételeink a Jardinette-ben

Kisdaróczi Tamás konyhafőnökünk idén is különleges húsvéti fogásokkal készül:

„Húsvéti piknik tál” paraszt sonka | savanyított lila tojás | sárgatúró | újhagyma | hónapos retek | kalács 4490.-

Citromos bárányraguleves | burgonyagombóc 2850.-

Nyúlpaprikás | vörösbor | tejföl | tojásos galuska 5750.-

Lassan sült rozmaringos báránytekercs | gyöngyhagyma | pecsenyelé | dödölle | pirított hagyma | tejföl | szalonnapörc 6280.-

 

Egész Húsvét alatt NYITVA!

Húsvét péntek 12:00-21:30

Húsvét szombat: 12:00-21:30

Húsvét vasárnap: 12:00-18:00

Húsvét hétfő: 12:00-18:00

Április 11, kedd: pihenőnap, zárva

 

A Konyhafőnök áprilisi ajánlata

Nizzai saláta G, L, 3950.-

Karalábé krémleves | koriander | csicseri golyók G, L, V, 2650.-

Dupla zöldborsófőzelék | konfitált laskagomba G, L, V, 512, 3980.-

Lasagne | medvehagyma | ricotta | bazsalikomos paradicsommártás | parmezán 4680.-

Lassan sült malac császárhús | juhtúrós-tejfölös galuska | szalonnapörc 5650.-

Vargányás szarvasragu | sütőtökös burgonyfánk I szarvasgombaolaj L 5950.-

Párolt lazac | medvehagymás zöldséges bulgur piláf L 6390.-

Steak Jardinette
Angus marha chuck 300 g | rozmaringos burgonya | zöldbors mártás G, 8950.-

Kókuszos fekete rizspuding | gyömbér | málna coulis G, L, V, 2150.-