Kisdaróczi Tamás konyhafőnökünk idén is különleges húsvéti fogásokkal készül:
„Húsvéti piknik tál” paraszt sonka | savanyított lila tojás | sárgatúró | újhagyma | hónapos retek | kalács 4490.-
Citromos bárányraguleves | burgonyagombóc 2850.-
Nyúlpaprikás | vörösbor | tejföl | tojásos galuska 5750.-
Lassan sült rozmaringos báránytekercs | gyöngyhagyma | pecsenyelé | dödölle | pirított hagyma | tejföl | szalonnapörc 6280.-
Egész Húsvét alatt NYITVA!
Húsvét péntek 12:00-21:30
Húsvét szombat: 12:00-21:30
Húsvét vasárnap: 12:00-18:00
Húsvét hétfő: 12:00-18:00
Április 11, kedd: pihenőnap, zárva
A Konyhafőnök áprilisi ajánlata
Nizzai saláta G, L, 3950.-
Karalábé krémleves | koriander | csicseri golyók G, L, V, 2650.-
Dupla zöldborsófőzelék | konfitált laskagomba G, L, V, 512, 3980.-
Lasagne | medvehagyma | ricotta | bazsalikomos paradicsommártás | parmezán 4680.-
Lassan sült malac császárhús | juhtúrós-tejfölös galuska | szalonnapörc 5650.-
Vargányás szarvasragu | sütőtökös burgonyfánk I szarvasgombaolaj L 5950.-
Párolt lazac | medvehagymás zöldséges bulgur piláf L 6390.-
Steak Jardinette Angus marha chuck 300 g | rozmaringos burgonya | zöldbors mártás G, 8950.-
Kókuszos fekete rizspuding | gyömbér | málna coulis G, L, V, 2150.-