Márton-napi libanapok a Jardinette-ben!
Nagyon vártuk.. lehet azért, mert tavaly épp Márton-nap során zártak be az éttermek. Idén bepótoljuk! Tegyetek így Ti is!
Weszely József Séf és csapata a következő finomságokat készíti el számotokra. A borokat az ételek mellé vadonatúj borlapunkról párosította Evans Victoria Sommelier bajnok.
Kérjük, foglaljatok időben asztalt!
Előételek
Briós, hideg libamáj, almakompót G, 3690.-
– – Béres Magita Cuvée 2016
Lilahagyma chutney, sült kacsamáj, csírák
G,L 3480.-
– – Vinatus Merlot 2016
Levesek
Libaragu leves 1960.-
– – Pelle Furmint 2019
Zöldségek, liba consommé, libahús, maceszgombóc L, 1850.-
– – Pelle Furmint 2019
Főételek
Tojás, sólet, konfitált libacomb L, 4890.-
– – Németh Cabernet Sauvignon ‘11
Párolt káposzta, konfitált libacomb, hagymás tört burgonya L,G 4950.-
– – Vabrik Chardonnay 2020
Sütőtök, sült libamáj, burgonyapüré G, 5890.-
– – Gallay Blanc 2017
Desszert
Flódni fahéjas sült alma krémmel 1960.-
– – Pelle Zsófia Cuvée 2018