2025.november 19. 18:30
Bensőséges belsőséges, azaz:
“Fülétől a farkáig”
Vacsoraest
Vendégünk az Etyeki Kúria Borgazdaság
A belsőségek világa igazi kulináris terep a merészeknek.
Van, aki rajong értük, más még csak most fedezi fel őket.
Tudtad, hogy a békeidőkben a vendéglők az állatokat a fülétől a farkáig felhasználták?
A Jardinette számára ez nem csupán hagyomány, hanem érték is – a fenntarthatóság és a tiszteletteljes alapanyag-használat szimbóluma.
Ezen az estén a Jardinette konyhája megmutatja, miért érdemes közelebb kerülni a „belsőségekhez”: hat fogásban, egyszerre visszarepítve a múltba és megújulva, meglepő harmóniákkal, és az Etyeki Kúria válogatott boraival párosítva.
Az est során megvásárolhatod a HVG Könyvek által kiadott FÜLÉTŐL A FARKÁIG című könyve, Szkladányi András tollából.
Menüsor & borpárosítás:
Füstölt marhanyelv | zöldalma | tormás burgonyasaláta
Chardonnay Brut pezsgő
–
Birsalmás paszternák krémleves | véreshurka
Chardonnay
–
Toszkán paradicsomos pacal | parmezán | lepénykenyér
Pinot Noir
–
Tarkaréti bivaly pájsli | szalvétagombóc
Merlot
–
Szapáry borjúmáj | petrezselyem | burgonya
Kékfrankos
–
Vargabéles | joghurt | barackhab
Barrique borpárlat
Merülj el velünk a belsőségek bensőséges világában a Jardinette-ben!
AZ EST ÁRA : 28.900 Ft + 12,5% felszolgálási díj, mely tartalmazza a 6 fogást és a 6 italpárosítást
Az eseményre belépő kizárólag elővételben váltható itt a webshopunkban, vagy a helyszínen (szintén elővételben)
Kérdés esetén Alexy Renáta áll rendelkezésre a +36709479966 számon.