Hogy mi kell egy felejthetetlen estéhez?
Végy egy húst az ország egyik legdinamikusabb bio tartású bivaly farmjáról és párosítsd mellé a hazai borok királyát Szekszárdról! Keress egy budai éttermet, aki összehozza őket.
A zalaköveskúti
Tarkarét Bivalyfarm és a szekszárdi
Heimann Családi Birtok nem először találkoznak, de 2025. február 5-én, a
Jardinette-ben tartják ismét közös borvacsorájukat az előző év elsöprő sikerű estjét követően!
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy vendégünk lesz az idősebb és ifjabb Heimann Zoltán is.
Így a két generáció hasonló vagy épp másfajta gondolkodását is megismerhetjük.
Kisdaróczi Tamás, a Jardinette konyhafőnöke kedvére válogatott a szabad tartású bivaly különféle húsaiból, mindezt úgy, hogy az ételeket Heimannék erre az estre hozott boraihoz parkosította. A borokból álló sorra a Barbár teszi fel a koronát.
Az est során Szabó László, a Tarkarét Bivalyfarm tulajdonosa mesél a bivalyok ezer titkáról miközben Heimann Zoli és Zoli a Heimann borok legjavát mutatja be nekünk.
Íme a borok és az ételek:
Bivalytatár | pirítós
Heimann & Fiai Piros siller 2024
Bivaly consommé | húsgombóc | zöldség (L, G)
Heimann & Fiai Bikavér 2022
Tarkaréti bivalyrétes | bársonyos kápiamártás (L)
Heimann Barbarossa 2022
Tépett bivalyszegy | zöldségszalma | mustáros demi-glace
Heimann & Fiai Szívem 2020
Bouef Bourguignon (L)
Heimann Barbár 2020
Sacher torta | aszalt szilva
GLUTÉNMENTES: G LAKTÓZMENTES: L
AZ EST ÁRA : 28.900 Ft + 12,5% felszolgálási díj
Belépő vásárlása kizárólag elővételben a helyszínen vagy itt a webshopunkban lehetséges.
Kérdés esetén Csonka Zsófia áll rendelkezésre a +36 20 440 2213 számon.