20 éves szülinapi Borvacsora és Sajtkóstoló est

KÉRJÜK, MIHAMARABB JELEZZ VÁLASZ E-MAILBEN (kalman@jardinette.hu) A KORLÁTOZOTT HELYEK MIATT (PL: IGEN, 2 FŐ)

Kedves Vendégeink!

2001 őszén nyitottuk meg a Jardinette-et, 20 emlékezetes év áll mögöttünk sok élménnyel, finom ételekkel és mosolygó vendégekkel.
Szeretnénk Veletek együtt megünnepelni 20. születésnapunkat, melyre sok meglepetéssel készülünk.

Rendhagyó est lesz! A nekünk legkedvesebb egyik beszállító partnerünk, a Csíz Sajtműhely sajtjait lehet kóstolni, és persze kérdezni, eszegetni, iszogatni, beszélgetni.
Az est fénypontja a két meghívott borász barátunk közti békés, ám komoly PÁRBAJ!
Időpont: december 2, érkezés 18:00 – 18:30 – kérjük, pontosan érkezzetek!

Az est résztvevői:
Sajt
Kun Anita,
a több világversenyen aranyérmes Csíz Sajtműhelytől, Baracskáról
Borászok
Kovács Zita a Sol Montis-tól (volt Kovács és Lánya) Gyöngyöstarjánból
Günzer Norman, a villányi Günzer Családi Birtoktól
Kávé
Kóstold meg Pál József, a Pall and Yotz kávépörkölő manufaktúra frissen pörkölt kávéját

Technikai infók:
Vacsora belépő: 10.000 Ft/ fő, amely tartalmazza az ételeket, az aperitifet, egy ajándék kávét és az estet a programokkal. A belépőt a helyszínen tudjátok aznap megvenni.
A borsort a vacsora mellé 4.500 Ft-ért tudjátok megváltani.

Parkolás: javasoljuk a templom melletti parkolót vagy a Süveg utca tetején lévő területet
A felszolgált ételek és italok után 12.5 % felszolgálási díjat számítunk fel.

ÉÉÉÉS A VACSORA:
Irsai Olivér 2021 – Sol Montis
Amuse bouche (fogadó falatka)

Kisfrancia 2021 – Sol Montis
Mikrozöldek, pulykamell carpaccio, friss körte

Olaszrizling 2021 – Sol Montis
Házi ravioli trió /paraj-ricotta, laska, csicseriborsó/

Lezser Vörös 2019 – Günzer
Nyúlcomb sváb knédlivel

Cabernet Sauvignon 2018 – Günzer
Lassan sült marha

Villányi Franc 2017 – Günzer
Sajt válogatás a Csíz Sajtműhelytől

Édes meglepetés
aszalt szilva, csoki, meggy

Megtisztelő jelenlétetekre számítunk.

Üdvözlettel,
Kálmán Zoltán és a Jardinette csapata