Professzionális

céges események a Jardinette-ben

A Jardinette az elegancia és a minőség jelképe.

Csodálatos kertünkben, télikertünkben és stílusos belső tereinkben kiváló lehetőségeket kínálunk a céges rendezvények lebonyolításához. Legyen szó konferenciáról, bemutatóról, üzleti vacsoráról vagy éves vállalati összejövetelről, mi segítünk megtervezni és lebonyolítani a tökéletes eseményt.

Éttermünkben magas színvonalú gasztronómiai élményt nyújtunk vendégeinknek. Kreatív és ízletes ételeinket a legfrissebb alapanyagokból készítjük, figyelve a minőségre és a részletekre. Különleges menük és italválasztékok állnak rendelkezésre, amelyeket személyre szabhat az esemény témájához és a vállalat igényeihez igazítva.

Segítünk a tervezésben, az étel- és italválasztásban, valamint a dekorációban, hogy a rendezvény hangulata tökéletesen illeszkedjen az elképzeléshez és az üzleti célokhoz.

Sok saját eseményt tartunk, melyeket kérésre cégek részére is megszervezünk. Nagy tapasztalunk és kapcsolataink például a következő események megszervezésében voltak hasznosak: Borvacsorák (Heimann, Günzer, St. Andrea, Sauska, Kreinbacher stb), Whisky-Steak est, Színházi est Kovács Patríciával, Zenés est Myrtillel, Gájer Bálinttal stb, Sörestek, BBQ estek. Kérjétek kreatív segítségünket!

Alapértékeink

A csapatunkra vagyunk a legbüszkébbek. Konyhánkon rutinos, összeszokott kollégák felelnek a sztenderd magas minőségért, az egyedi igényektől sem ijednek meg. Felszolgálóink vidám, összeszokott, munkájukra igényes csapatot alkotnak, nyitottak.

A Jardinette egyik legfőbb értéke a kert és a télikert vendégeink visszajelzései alapján, mely megalapozza az étterem bensőséges és családias hangulatát.

Az elmúlt több, mint húsz év alatt sok termelővel, minőségi beszállítóval ismerkedtünk meg, akik termékeire alapozva magas minőségű saját kínálatot fejlesztettünk ki vendégeink számára. Példák: kisüzemi sör Etyekről, frissen pörkölt kávé Dél-Budáról, saját szűrt víz.

A Jardinette az elmúlt években az egyik legnépszerűbb céges helyszín lett a budapesti éttermek körében.

Különleges auráját talán a hatalmas gesztenyefák alatt megbúvó kert és az egész évben használható télikert adja leginkább.

Konyhánkat a modern és egyben tradicionális, szezonális helyi ételek jellemzik, étel és ital kínálatunkat törekszünk helyi és családi vállalkozások termékeire alapozni.

Termeink, elrendezések

Hatalmas gesztenyefákkal ölelt kert, vintage stílusú télikert, 150 éves kőépület és boros pince vár Benneteket!

Kőépület

Befogadóképesség: 40-60 fő

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés

Télikert

Befogadóképesség: 120 fő (télikert+kőépület)

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés / körasztal / U alak

Gesztenyefás kert

Befogadóképesség: 80 fő

Ültetett kiszolgálás / svédasztalos kiszolgálás / állófogadás

Tábla asztalos elrendezés

Galéria

Ajánlatkérés CÉGES ESEMÉNYRE